Merkez İlkokulu Fırtınası: Eslem Nazlı YÜKSEL, İstiklâl Marşı Yarışmasında Rakiplerini Geride Bırakarak İlçe İkincisi Oldu!

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında düzenlenen resim yarışmasında büyük bir başarıya imza attık.

28.02.2024 70

İlçemizde gerçekleştirilen yarışmada, 4A sınıfımızdan Eslem Nazlı YÜKSEL, ilçe ikincisi olarak bizleri onurlandırdı.

Öğrencimizin eseri, Mehmet Akif ERSOY'un vatan sevgisini ve İstiklal Marşımızın ruhunu yansıtan eşsiz bir çalışma oldu. Öğrencimizin bu başarısı, onun yeteneklerinin ve emeklerinin bir göstergesi olmakla birlikte, okulumuzun sanatsal ve kültürel etkinliklere verdiği önemin de bir kanıtıdır.

Öğrencimizi ve sınıf öğretmeni Elif BAYRAK'ı tebrik ediyor, kendisinin sanat yolculuğunda daha nice başarılara imza atmasını diliyoruz. Merkez İlkokulu olarak, öğrencilerimizin her alanda en iyisini başarmaları için onlara destek olmaya devam edeceğiz.

28-02-202428-02-2024