Merkez İlkokulu'nun Yetenekli Öğrencisi Eslem Nazlı Yüksel, İlçe İkincisi Oldu

Merkez İlkokulu, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. 4A sınıfından Eslem Nazlı Yüksel, yeteneği ve çalışmalarıyla ilçe ikincisi olarak okulumuzu onurlandırdı.

12.03.2024 50

Eslem Nazlı Yüksel, Alaplı Karşıyaka Ortaokulu'nda düzenlenen ödül töreninde, Alaplı Belediye Başkanı Sayın Nuri Tekin'in elinden ödülünü aldı. Bu başarı, Merkez İlkokulu'nun sanatsal yetenekleri teşvik eden eğitim anlayışının bir yansımasıdır. Okulumuz, öğrencilerinin her alanda kendilerini ifade edebilmeleri için gerekli ortamı sağlamaya devam edecektir.

Merkez İlkokulu olarak, Eslem Nazlı Yüksel'i ve onu bu başarıya ulaştıran öğretmeni Elif Bayrak'ı bir kez daha kutluyor, öğrencimizin ileriki yaşamında da sanatla ve başarıyla dolu bir yolculuk geçirmesini diliyoruz.

12-03-202412-03-202412-03-202412-03-202412-03-2024