Okulmuzda

Okulmuzda "Okul Sağlığı Etkinlikleri"

Okulumuz, okul sağlığı etkinlikleri kapsamında değerli velilerimize yönelik bilgilendirici bir seminer düzenledi. Okulumuzun sağlıklı yaşam bilincini artırmaya yönelik bu önemli etkinliğinde, çocuklarımızın sağlık ve beslenme alışkanlıklarının önemi üzerinde duruldu. Seminerde, çocuk sağlığı, dengeli beslenme ve fiziksel aktivitenin çocukların gelişimindeki rolü gibi konular ele alındı.

12.03.2024 25

Etkinlik kapsamında ayrıca öğrencilerimiz için sınıflarında süt içme etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlik, çocuklarımızın sağlıklı beslenme alışkanlıklarını pekiştirmek ve sütün sağlık üzerindeki faydalarını vurgulamak amacıyla düzenlendi. Öğrencilerimiz, sütün kalsiyum, protein ve vitaminler açısından zengin bir besin kaynağı olduğunu öğrenirken aynı zamanda lezzetli bir ara öğünün keyfini çıkardılar.

Merkez İlkokulu olarak amacımız, sağlıklı nesiller yetiştirmek ve öğrencilerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Bu tür etkinliklerle, velilerimizin ve öğrencilerimizin sağlık konusunda bilinçlenmelerini ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini hedefliyoruz. Etkinliğimize katılan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

12-03-202412-03-2024