Merkez İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: (TAP) TAŞINABİLİR PİL ÜRETİCİLERİ ve İTHALATÇILARI DERNEĞİ ile belediyelerin ortaklaşa düzenledikleri atık pil toplama kampanyasında 2013/2014 yılında 1. lik, 2014/2015 yılında yine 1. lik ve 2015/2016 Eğitim Öğretim yılında da öğrencilerimizin ve velilerimizin bu konudaki hassasiyeti sayesinde 215 kg. atık pil toplayarak ilde 2. olduk.

Saatler: 08.50 - 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Temizlik ve Hijyen dendiğinde ilk akla gelen ´´BEYAZ BAYRAK´´ projesinde okulumuz emeğinin karşılığını 25.05.2016 tarihinde almıştır.

Telefon - 0(372) 3780543

WEB - https://alaplimerkezio.meb.k12.tr

Adres - Yeni Siteler Mah. İbni Sina Sk. No20 Alaplı/ZONGULDAK

Adres - Yeni Siteler Mah. İbni Sina Sk. No20 Alaplı/ZONGULDAK

Ulaşım Şehiriçi minibüsleri ile 10 dakikada ulaşılabiliyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 57 km. İlçe Merkezine 2 Km.